Cea de-a treia editie a salonului RoFrancize, desfasurata la Complexului expozitional Romexpo in perioada 16-18 februarie a.c., a adunat peste peste 47 de firme, cu 30% mai mult decat la editia precedenta si peste 3.000 de vizitatori.

“Am convingerea ca RoFrancize a reprezentat cadrul ideal pentru identificarea de noi parteneri de afaceri din Romania si de peste hotare. Romexpo va acorda toata atentia sa domeniului francizelor, un sector nou al economiei, dar care, cu un sprijin consistent din partea noastra si a Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, se poate pozitiona corect pe piata.”, a declarat, la festivitatea de premiere, George Cojocaru, presedinte-director general Romexpo SA.

La categoria “cea mai atractiva idee de franciza” au fost premiate firmele Power Plate International SRL, consultant in concepte aparatura tratamente frumusete, fitness si anti-imbatranire, in urma voturilor vizitatorilor specialisti, Fun Science System SRL, franciza in domeniul educatiei si divertismentului cu continut stiintific, in urma voturilor expozantilor si Re/Max Romania, franciza imobiliara numarul 1 in lume.  

La categoria “cel mai frumos stand de prezentare” au fost premiate firmele Rodipet SA, una dintre principalele companii din domeniul distributiei de presa din Romania, in urma voturilor  vizitatorilor specialisti, Silvian Star, firma specializata in fabricarea produselor de cofetarie, patiserie, ciocolaterie si gelaterie, in urma voturilor expozantilor si Fun Science System SRL, franciza in domeniul educatiei si divertismentului cu continut stiintific.

Sursa: Capital 20 Februarie 2007