Deputatul PSD Florin Iordache, președintele Comisiei speciale pentru legile justiției și vicepreședinte al Camerei Deputaților, a făcut un gest obscen către opoziției chiar în plenul forului legislativ.

S-a întâmplat după un discurs în plen, în care i-a atacat pe parlamentarii USR și PNL pentru criticile pe care le-au adus la modificările legilor justiției.

Opoziția l-a aplaudat ironic după acest gest.

„Cred ca am gresit, trebuia sa facem o directie specializata care sa arate monstruozitatea sistemului. (…) Vom merge mai departe cu toata opozitia dvs. si cu toata Opozitia pe care Comisia Europeana si Parlamentul European s-a (sic!) pronuntat impotriva Romaniei. Este josnic din punctul dvs de vedre sa nu aparati Romania!

Romania in acest moment este sub presiune pentru ca vrem sa fim independenti. Crem o tara independenta, sa ne conducem noi, ca Parlamentul sa fie cel care ia deciziii”, a spus Florin Iordache nervos de la tribuna Camerei, in aplauzele colegilor de la PSD si ALDE, conform ziare.com.

In drum spre locul sau, Iordache a facut si un gest obscen, cu ambele maini, catre colegii din Opozitie. Deputatul USR Stelian Ion a cerut cuvantul pentru a semnala ca exista un nou regulament al Camerei care prevede sanctiuni pentru asemenea atitudini.