Deţinătorii de carduri emise de Millennium Bank beneficiază de reduceri de până la 30% pentru plăţile efectuate la comercianţii parteneri ai băncii.

Aceste reduceri de preţ oferite clienţilor sunt disponibile prin Programul Discount, aplicat tuturor cardurilor emise de Millennium Bank: carduri de debit şi de credit, pentru persoane fizice şi pentru companii, lista comercianţilor fiind disponibilă pe site-ul băncii.

Millennium Bank oferă carduri de debit şi de credit pentru persoane fizice şi persoane juridice, emise sub brandul Visa. Cardurile de credit pentru persoane fizice, Visa Clasic şi Visa Gold, au o perioadă de graţie de până la 55 de zile pentru tranzacţiile la comercianţi, iar opţiunea Plan de Rate oferă dobânzi avantajoase. Comisionul anual de administrare este zero în primul an la cardurile de credit Visa Clasic.

„Programul Discount a fost dezvoltat de la începutul acestui an şi aproximativ 40% din deţinătorii de carduri Millennium Bank şi-au folosit cel puţin o dată până acum cardurile la comercianţii parteneri”, se precizează într-uin comunicat al băncii.