Licenţa analogică terestră a televiziunii expirase pe 19 august, însă postul mai poate emite pe satelit.

Membrii CNA au reanalizat această cerere formulată de Realitatea Media SA Bucureşti, după ce amânaseră discutarea acestui subiect săptămâna trecută pentru ca unii membri ai Consiliului să aibă răgazul să studieze documente din dosar.

‘În mod normal nu mai aveam ce să amânăm, dar colegii prezenţi astăzi nu au fost în şedinţă pe 22 (august, când s-a mai dezbătut acest subiect n.r.), s-a şi spus la un moment dat că e o perioadă în care se pun la punct cu ce s-a întâmplat, ce documente au fost depuse, inclusiv contestaţia ANAF-ului a fost depusă azi după ora 13,00, iar colegii nu au avut timp să o consulte’, a explicat preşedintele Consiliului, Laura Georgescu, citat de Agerpres.

Ea preciza că membrii Consiliului aveau de studiat trei documente – procesul verbal din adunarea creditorilor, contestaţia ANAF şi o propunere de plan de reeşalonare a datoriilor care este aprobată de un judecător, dar contestată de ANAF.
Realitatea TV a solicitat retragerea a 24 de licenţe terestre ale postului

Membrii Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) au luat act, în şedinţa de marţi, de solicitarea Realitatea TV de retragere a 24 de licenţe terestre ale acestui post de televiziune.

SC Realitatea Media SA a cerut retragerea a 24 de licenţe audiovizuale pentru serviciile de programe Realitatea TV din mai multe localităţi, printre care se numără Aiud, Bicaz, Corabia, Craiova, Câmpia Turzii, Câmpulung, Deva, Lupeni, Piatra Neamţ, Sighişoara, Sovata, Suceava, Târgovişte, Tg. Secuiesc, Vulcan şi Vaslui.

Sursa: Agerpres