Lucrările la cel mai mare proiect al companiei vor fi începute anul viitor. Este vorba despre mall-ul de pe fosta platformă Electroaparataj din cartierul bucureştean Pantelimon. Proiectul va avea o suprafaţă închiriabilă de 70.000 mp şi va intra în categoria megamall-urilor din Capitală.
Anterior numirii celor două companii de consultanţă, de preînchirierea spaţiilor din Pantelimon se ocupa firma Krammer&Wagner.
Proiectul vizează atragerea a 1,2 milioane de bucureşteni, dintre care 200.000 de locuitori au acces la mall pe jos, fiind un cartier aglomerat.
„Retailerii au aşteptat îndelung un centru comercial în zona de est a Bucureştiului, care are un potenţial uriaş, date fiind densitatea populaţiei şi aria de atracţie generoasă. De asemenea, oraşele din provincie care vor găzdui un proiect Mega Mall sunt interesante pentru retailerii care caută spaţii în regiuni unde competiţia este mai scăzută”, a declarat Simina Istrate, Senior Associate în cadrul Departamentului de Retail al Colliers International.
Sub brandul Mega Mall vor mai fi construite şi alte proiecte, cu suprafeţe cuprinse între 18.000 şi 22.000 mp, fiecare ancorate de un hypermarket sau de un supermarket şi în oraşele din ţară.

„MegaMall Bucureşti se lansează într-un moment când piaţă s-a maturizat, beneficiind de o zonă extrem de populată, cu peste 200.000 de locuitori, care pot avea acces la mall pe jos, acces uşor cu maşina sau prin mijloace de transport public şi nu în ultimul rând  sinergia cu Stadionul Naţional, care va avea o capacitate de 60.000 de spectatori“, a comentat Răzvan Sin, Head of the Retail Department, DTZ Echinox.

Real 4 You Group a fost înfiinţată în 1995 de către Christian Rimpf şi Klaus Reiederer. Iniţial, compania a dezvoltat proiecte în Ungaria, Cehia şi Slovacia. În România austriecii au dezvoltat 21 de magazine de tip discount MiniMax şi trei parcuri de retail.

Te-ar putea interesa și: