Abonamentele Avantaj au tarife cuprinse între 2 şi 5 euro/lună (TVA inclus) şi le permit utilizatorilor să comunice fără griji în orice reţea naţională şi internaţională, indiferent de destinaţie. La contractarea pachetelor de servicii Avantaj, clienţii existenţi de servicii fixe din portofoliul Digi primesc gratuit telefoane mobile din gama producătorilor Allview (Allview M8, Allview A5 Easy, Allview P5 Life) şi Lenovo (Lenovo A1000 şi Lenovo A2010).

Abonamentele Avantaj includ minute în reţelele mobile şi fixe naţionale şi internaţionale, SMS-uri în reţeaua Digi Mobil, internet mobil și date mobile în roaming naţional. Minutele incluse pot fi folosite de asemenea şi pentru apeluri către reţelele fixe din Uniunea Europeană şi cele fixe şi mobile din SUA, Canada şi China.

Totodată, RCS & RDS desfăşoară o campanie promoţională de sărbători, prin care utilizatorii care îşi portează numărul în reţeaua Digi Mobil, vor beneficia de o reducere de 50% din costul abonamentului, pe o perioadă de 6 luni. Reducerea se aplică la contractarea abonamentelor din gama Optim şi Avantaj pe o perioadă de 24 de luni.  Promoţia este valabilă până la 31 decembrie 2015.

Pe piața locală telecom mai activează Orange, Vodafone și Telekom România.