“Ne-am dorit de la bun început ca ambele competiţii să poată fi finalizate, şi mă refer la cele mai importante competiţii, Liga I şi Cupa României. Emoţiile cele mai mari le avem în continuare la Liga I. La Liga a II-a avem în continuare un comportament mai înţelegător din partea cluburilor, mai multe echipe echipe aflându-se în cantonamente. Cu siguranţă greşeala care s-a făcut a fost acea presiune din partea cluburilor, din partea jucătorilor, şi anume de a părăsi cantonamentele după cele două săptămâni. Era inevitabil să nu avem îmbolnăviri, mai ales că probabil nu s-a respectat întru totul protocolul medical în ceea ce priveşte traseul şi viaţa pe care fiecare dintre participanţi o are în afara activităţii sportive”, a declarat Burleanu la postul Digisport.

El a precizat că pentru testarea jucătorilor din Liga a II-a şi Liga a III-a în sezonul viitor va fi nevoie de o sumă de 5 milioane de euro.

“Trebuie să iei în calcul orice scenariu, mai ales că profesioniştii spun că ne putem aştepta la un al doilea val în această toamnă. Costurile cele mai mari care trebuie suportate sunt pentru echipele din eşaloanele inferioare. În momentul de faţă, dacă facem un calcul rapid, testele la Liga a II-a şi a III-a presupun un cost de 5 milioane de euro în noul sezon competiţional. Ceea ce reprezintă un cost uriaş, ca să nu mai vorbim de celelalte competiţii pe care le avem în organizare”, a mai spus Burleanu.

Echipa de fotbal FCSB a cucerit Cupa României după ce a învins în finală formaţia Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, cu scorul de 1-0 (0-0), miercuri seara, pe Stadionul ”Ilie Oană” din Ploieşti.