Medicii de la Spitalului Floreasca au venit recent cu o serie de informații cu privire la starea lui Mihai Constantinescu, după ce recent presa scria că ar fi murit. Cu toate acestea, se pare că vedeta  ar fi hrănită pe gură, ceea ce înseamnă o evoluție în situația dată.

A fost pentru prima data când s-au transmis informații oficiale despre artist, semn că se încearcă totul pentru ca el să poată fi salvat.

“Mihai Constantinescu se simte mai bine! Este adevărat, este foarte slăbit, dar există o evoluție vizibilă în cazul lui în ultima perioadă. Drept dovadă, doctorii care îl monitorizează permanent au decis să îi administreze mâncăruri ușoare, în special supe și legume pasate. Partea de hrană și irigare a organelor este făcută în continuare prin perfuzii, pentru a se evita complicațiile la rinichi. Mai mult, artistul a început să își miște membrele și, de câteva ori, în sfârșit, a reușit să se ridice, spre marea mulțumire a soției sale, Simona, care este nelipsitită de lângă el. Zilnic, vine și stă lângă Mihai”, a declarat o sursă apropiată familiei, conform stirilekanald.ro.