Amănunte incredibile ies la iveală abia acum. Unchiul Alexandrei Măceșanu face dezvăluiri incredibile după ultima discuție avută cu autoritățile. Alexandru Cumpănașu spune că adolescenta ar fi trait dacă cei de la STS ar fi avut sisteme performante de localizare a telefoanelor inteligente.

Totul s-a aflat după discuția dintre Cumpănașu și cei de la STS. ”Am lămurit ce era de lămurit, nu înseamnă că sunt pe deplin lămurit pentru că sunt și alte instituții la care voi merge și trebuie să aflu până la capăt ce s-a întâmplat. M-am lămurit cu privire la șansa de supraviețuire a Alexandrei dacă acest sistem de Trans Mobile Location ar fi existat și dacă ar fi fost operaționalizat. Șansele ei ar fi fost foarte mari să supraviețuiască astăzi pentru că raza de localizare este de maxim 20 de metri. Dacă ar fi mers acest sistem fata ar fi trăit, evident cu condiția să fi apelat de pe un smartphone”, a precizat Alexandru Cumpănașu în direct la România TV.

Dar asta nu e tot. ”L-am întrebat pe directorul STS dacă i se pare normală atitudinea operatorului față de Alexandra și mi-a spus că își dorește să fi avut alt ton, chiar dacă din punct de vedere profesional, operatorul, și-a făcut treaba acolo în cadrul serviciului, dar și din punctul de vedere al dânsului, tonul a fost nepotrivit. (…) Eu cred că oamenii de aici care lucrează nu sunt bine pregătiți. Trebuie să înțeleagă problemele, să stea foarte bine din punct de vedere emoțional și competențe de comunicare”, susține Alexandru Cumpănașu.