Aflat în relații foarte reci cu familia sa ce era stabilită în Italia, Gheorghe Dincă primea bani de undeva, prin intermediul Western Union.

”Am casă de schimb valutar și transfer de bani. Îl cunosc ca și client pe Gheorghe Dincă. Scotea bani de la Western Union. Îi trimitea cineva, dar nu m-am uitat să văd cine, că nu mai am acces acum la datele respective”, a spus bărbatul, potrivit Libertatea.

Fiica lui Gheorghe Dincă a rupt tăcerea în cazul scandalului de la Caracal. Aceasta a dat primele declarații despre legăturile cu tatăl său și a vorbit și despre acuzațiile care i se aduc.

Femeia a mai spus că informaţiile apărute în presă referitor la trecutul violent al tatălui său nu sunt adevărate, nici ea, nici mama ei nefiind victime ale agresiunilor lui Dincă. „Eu am fost crescută de către bunicii din partea mamei. Ultima dată când eu mi-am văzut tatăl a fost anul trecut, înainte de Paşte, la înmormântarea bunicii mele”, a mai declarat Daniela, care a mai spus că la ultima întâlnire cu tatăl său nu a observat nimic schimbat în comportamentul său.