Ies la iveală noi amănunte extrem de importante ale anchetei din cazul Caracal. Anchetatorii sunt gata să renunțe la un detaliu extrem de important din anchetă. Astfel, Gheorghe Dincă poate scăpa de testul cu detectorul de minciuni. O spune chiar avocatul acestuia, Claudiu Lascoschi.

Mai mult, acesta spune că Dincă a oferit adevărul și că a fost cooperant dând indicii anchetatorilor, subliniind că prin aceste lucruri a început să își regrete faptele . Și asta nu e tot. Avocatul crede că Dincă poate avea oricând răbufniri și că l-a simțit tensionat.

Nu a dus de nas anchetatorii, i-a condus în teren. Nu am fost la fața locului să știu concret. Știu că avea mai multe telefoane, dar nu știu ce a zis în legătură cu ele. Dincă a fost cooperant, a declarat adevărul și a oferit indicii. Nu pot să vă dau detalii. Din ceea ce a rezultat efectiv am ajuns la concluzia că spune adevărul. S-a găsit telefonul și a oferit indicii valide. Nu știu  la acest moment dacă testul poligraf se va mai face. În mintea lui, chiar în subconștient începe să aibă un regret. Putea răbufni oricând, chiar dacă cu mine nu a avut”, a declarat avocatul lui Dincă, anunță Antena 3.