Cazul Caracal explodează. Un nou scandal imens a izbucnit. Rudele Alexandrei Măceșanu ies la rampă cu noi acuzații extrem de grave la adresa poliției. Deși fata a sunat la 112 şi a cerut disperată ajutor, poliţiştii au scris în fişa de evenimente, că a plecat în mod voluntar de la domiciliu.

În realitate, Alexandra a fost răpită şi sechestrată pentru că în final, să fie abuzata şi ucisă. Pe de altă parte, anchetatorii nu au clarificat nici până acum, cui îi aparţin rămăşiţe găsite într-o pădure de lângă Caracal.

Unchiul Alexandrei Măceșanu continuă seria acuzaţiilor şi susţine că suspectul principal a putut să acţioneze nestingherit ajutat de haosul de la IPJ Olt. El a prezentat şi fișa de evenimente a MAI din data de joi, 25 iulie din care rezultă că anchetatorii erau departe de adevărata desfăşurare a lucrurilor iar soarta tinerei părea deja scrisă. “Deşi Alexandra dispăruse de acasă de miercuri seara, nu numai că părinţii au fost trimişi acasă de către poliţistul la care s-au dus să reclame dispariţia, dar în ciuda telefoanelor disperate ale Alexandrei, acelor ţipete de disperare, trei la număr, domnul inspector şef Alexe de la Olt a sesizat Bucureştiul care trebuia să facă o celulă de criză la ora 18, că este o plecare voluntară, inclusiv după ce a sunat fata la 112, ea a considerat să raporteze că e plecare voluntară”, a tunat unchiul Alexandrei.

Lucrurile se limpezesc abia a doua zi, spune Cumpănașu, când Dincă era deja arestat iar echipele de pe teren nu mai puteau să facă nimic pentru Alexandra.

Pe de altă parte, avocatul familiei Melencu este nemulţumit şi de faptul că autorităţile nu vin cu lămuriri în privina rămăşiţelor găsite în pădurea de lângă Caracal. “Să iasă cu comunicat să ne explice. Nu mai spun de familiile victimelor, să stai în aşa incertitudine, e un ADN, ba e altu, e alba-neagră, ba e al Alexandrei, ba al Luizei, lucrurile astea nu sunt bune, spune Tonel Pop.

Acuzațiile nu se opresc aici.  “Am înţeles că 30 de zile durează de când au ajuns rămăşiţele, să redacteze un raport, apoi mergem la DIICOT să primim o ordonanţă şi apoi mă prezint la IML cu această ordonanță ca să primim rămăşiţele, să facem propria noastră expertiză internaţională”, spune Alexandru Cumpănașu, conform ProTV.