Rares Bogdan l-a atacat dur pe Ludovic Orban, dupa ce și-a anunțat oficial susținerea pentru premierul Florin Cîțu la conducerea PNL.

“Eu nu am tradat pe nimeni. Eu am venit in PNL. Nu am venit pentru un om sau adus de un om. Eu am venit in PNL si cred ca PNL are nevoie de o reimprospatare, deci nu cred ca este corect sa se spuna ca am tradat pe cineva. Nu am tradat pe nimeni, am ramas liberal si voi ramane liberal. Oricum, se va incheia acest periplu de patru luni de zile de batalie interna, pe care eu sper foarte sincer sa se desfasoare cu armele corecte, fara atacuri la persoane. Avem responsabilitatea guvernarii, in primul rand. Nu ne putem juca cu Romania, batalia electorala pe care o avem de dus este abia peste trei ani de zile. Nu stiu ce a vrut sa spuna domnul Ludovic Orban. Ii multumesc pentru cuvinte. Nu a facut decat sa recunoasca o chestiune vizibila, atunci cand eu am venit in PNL si m-am implicat, am energizat partidul, aducand patru-cinci, nu stiu cate procente, cu siguranta un procent am adus. Si lucrul acesta s-a vazut”, a declarat Rares Bogdan la Antena 3.

De la ce a pornit războiul dintre Rareș Bogdan și Ludovic Orban

Replica lui Rareș Bogdan vine după ce Ludovic Orban a făcut o serie de comentarii, întrebat fiind daca simte că a fost trădat de europarlamentarul PNL.

“Este optiunea fiecarui membru al PNL. Stiti foarte bine ca Rares Bogdan a avut anumite declaratii nu foarte prietenoase la adresa mea si orice observator atent se putea astepta… Dar, deocamdata, a fost intr-o poza.

(…) La Congresul PNL vor participa 5.000 de delegati. Optiunea celor 5.000 de delegati va fi stabilita pe baza ofertelor, pe baza istoricului pe care il avem fiecare si, de asemenea, in functie de optiunea celor 200.000 de membri ai PNL, pentru ca un delegat trebuie sa reprezinte niste optiuni”, a spus presedintele PNL.

De asemenea, in discursul sustinut in cadrul Consiliului National al PNL, liderul liberalilor a punctat ca de fiecare data cand a fost atacat din interior, a intors si celalalt obraz. Orban sustine ca a facut asta pentru ca si cei care nu au fost alaturi de el raman colegii sai. Congresul National al PNL este programat la data de 25 septembrie. Intrebat daca considera tradare faptul ca Rares Bogdan il sustine pe Florin Citu. Orban a afirmat: “Deocamdata, a fost doar intr-o poza”.

Sursă foto: INQUAM Photos, Ilona Andrei