Scandal total între Rareș Bogdan și Lia Olguța Vasilescu. Tot războiul a pornit după ce fostul ministru al Muncii s-a luat de protestatarii din Piața Victoriei. Cunoscut ca fiind un apropiat al lor, Rareș Bogdan și-a ieșit din minți.

Rareș Bogdan a umilit-o pe Olguța Vasilescu

Lia Olguta Vasilescu a avut un nou mesaj agresiv la adresa sutelor de mii de romani care au iesit pe strazi sa apere statul de drept in regimul Dragnea. Aceasta sustine ca ministrul de Finante ar fi influentat justitia si a asmutit procurorii impotriva primarilor PSD.

„Ce a ajuns si Justitia in tara asta! Sa se laude toti prajitii ca trimit procurorii sa faca cercetari la ordin! Daca zicea un PSD-ist asta ce faceati, hastagistilor? Daca macar indraznea sa se gandeasca la asa ceva un PSD-ist… Gata cu principiile care va scoateau in strada?”, a scris Olguta Vasilescu pe o rețea de socializare.

Totul a pornit de la ministrul Finanțelor, Florin Cîțu. „Ati vazut ca am zis de Fondul Suveran de Investitii si DNA a intrat pe fir”, a declarat ministrul Finantelor in cadrul audierilor de luni din Parlament.

Ieșirea Olguței Vasilescu l-a provocat pe Rareș Bogdan. Europarlamentarul a distrus-o pur și simplu pe Vasilescu. “Cum poate încăpea atâta confuzie într-o singură minte?”, a scris fostul jurnalist pe o rețea de socializare.