Rareș Bogdan aduce acuzații grave. „E o problemă de siguranță națională”. Dragnea e disperat

Rareș Bogdan aduce acuzații grave. „E o problemă de siguranță națională”. Dragnea e disperat
Rareș Bogdan, care candidează pe primul loc pe lista PNL la lista pentru alegerile europarlamentare a explodat după discursul susținut de Dragnea. 
Rareș Bogdan a comentat, pe contul său de Facebook, imediat după ce Liviu Dragnea și-a încheiat discursul de la Târgoviște, că roagă public intervenția de urgență a unui echipaj de psihiatri, spunând că până acum l-a suspectat de ticăloșie pe liderul PSD, dar acum crede că e și o problemă de siguranță națională.
„Rog public intervenția de urgență a unui echipaj de psihiatri! Un condamnat penal, Dragnea Liviu Nicolae, aude voci, sunete. Zice: «Iohannis face zgomot să acopere sunetul creșterii economice, motoarele de crestere a industriei si agriculturii, …facem autostrăzi, zornăie banii în buzunare… » – da, aude cum cresc banii lui și ai camarilei

Eu un asemenea delir public nu mi-am imaginat că este posibil. Până acum l-am suspectat de ticăloșie, dar acum cred că e și o problemă de siguranță națională. Omul e șeful Camerei Deputaților, șeful politic al jandarmilor și al polițiștilor, și nu are busolă. Nici toate țiglele pe casă.

Nici nu pot să râd, căci a ajuns la limita superioară a penibilului. Știți când aveți proba clară că nu aveți în față un intelectual (unii mai cred că e suficient să fii absolvent de studii superioare)? Când nu există teama de ridicol. La acest personaj tragic există doar teama de închisoare, este disperat. Vă dați seama cine e la conducerea Guvernului și a Parlamentului? Vă dați seama, normal! Sunt siderat!”,a conchis candidatul PNL.

PSD a organizat, duminică, la Târgoviște un miting electoral la care Liviu Dragnea a lansat un atac virulent la adresa președintelui Klaus Iohannis

Etichete: , ,
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News

Pentru comentarii sau drept la replică, ne puteți contacta pe pagina noastră de Facebook