Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan a susținut că informațiile potrivit cărora s-ar fi certat cu preşedintele Klaus Iohannis au fost lansate din zona unor oameni apropiaţi de un liderul PNL Ludovic Orban. El a promis că îi va demasca cât de curând.

„Când mă întâlnesc prima dată cu dânsul, ca să anulez orice speculaţie, o să îi spun, deşi îmi e jenă, îi spun: <>. Nu m-am certat cu dânsul, mă înţeleg foarte bine, iar aceste zvonuri au fost lansate, din păcate, dintr-o anumită zonă a unor oameni, pe care o să-i demasc în curând, care au cam multă influenţă pe lângă un lider de partid. dar o să îi demasc în curând pentru că şi-au luat nasul la purtare”, a comentat Rareş Bogdan, la România Tv.

El a fost întrebat dacă atunci când face referire la liderul de partid spune despre Ludovic Orban, Rareş Bogdan a răspuns clar și fără echivoc. „Da, dar nu mai zic mai multe”.

„Ne pregătim de campanie şi nu am de gând să mă cert nici cu preşedintele Iohannis, nici cu Orban. În schimb, o să îi iau de urechi pe cei care îşi bagă limba în urechea unora sau a altora”, a conchis europarlamentarul PNL.