Rareș Bogdan spune că deputatul Eugen Nicolicea nu are șanse să ajungă ministru al Justiției, doar în cazul în care el ar ajunge preşedintele Chinei.

”Domnul Nicolicea va deveni ministrul Justiției când voi fi eu președintele Chinei. Șansa ca eu să ajung președintele Chinei e mai mare decât ca Eugen Nicolicea să ajungă la ministerul Justiției.  Eugen Nicolicea este unul dintre cei mai rușinoși bolșevici, la al șaselea sau al șaptelea mandat în Parlament, un personaj de un grobianism înfiorător, de un tupeu inimaginabil. (…). Eu cred că asta este sfidarea supremă a domnului Dragnea la adresa sistemului de justiție din România. Să-l propui pe Eugen Nicolicea la Ministerul Justiției echivalează cu tupeul de a pune să joace fotbal în echipa națională a României un om ajuns la 70 de ani”, a declarat Rareș Bogdan, invitat în cadrul unei emisiuni de luni seara la B1 TV.

Vezi aici video.

Tudorel Toader și-a dat joi demisia din funcția de ministru al Justiției, dar a menționat că își va exercita atribuțiile până la numirea unui nou titular al portofoliului, lucru care devine oficial doar atunci când apare în Monitor. De asemenea, Viorica Dăncilă a trimis miercuri președintelui Klaus Iohannis propunerea de revocare din funcție a ministrului Justiției, Tudorel Toader, care a şi fost acceptată. PSD l-a propus în locul acestuia pe controversatul deputat Eugen Nicolicea.