“Ne onoreaza sa reprezentam pe piata romaneasca conceptul Linari- un adevarat stil de viata”-  a declarat Cristina Balan, managing director Elysee Concept

Multe vedete si personalitati printre care Horia Brenciu, Amalia Nastase, Dana Rogoz, Ovidiu Buta respectiv Cristina Stanciulescu, Laura Cosoi si Ana Maria Morodan au sarbatorit alaturi de Elysee universul unic Linari. O alta surpriza a organizatorilor a fost prestatia trio-ului Zamfirescu, foarte apreciata de participantii la eveniment.

Conceptul Linari se adreseaza celor care mai presus de lux si exclusivism, se afla in cautarea acelor produse care sa le defineasca  stilul de viata si sa le exprime individualitatea. Pornind de la principiul conform caruia parfumul joaca un rol foarte important in vietile noastre, Linari propune produse care interactioneaza cu starea noastra de spirit si ne seduc prin profunzime si rafinament.

Invitatii s-au bucurat de surprizele pregatite de Elysee Concept

Parfumurile Linari sunt rezultatul armonizarii celor mai pretioase materii prime, de o inalta calitate si o complexitate olfactiva desavarsita. Flacoanele sunt produse din cea mai fina sticla, cu un design de o simetrie perfecta, decorate cu motive geometrice filigranate, din aur de 22 de carate sau platina. Capacul, extradimensionat, din lemn de tec african, intregeste ambalajul semnat de insusi Rainer Diersche.

Liniei de parfumuri de corp li se adauga accesorii complementare rafinate. Cu un design neimaintalnit, realizate din materii prime de cea mai inalta calitate, sapunurile Linari intregesc conceptul de “statement luxury” al acestei case. Avand in componenta ingrediente speciale precum uleiul de jojoba sau vitamina E, acestea hidrateaza profund pielea si au o consistenta unica, nemaintalnita la alte sapunuri.

Nascut dintr-o imensa pasiune pentru parfumuri, stil si rafinament, Elysee isi propune sa aduca in Romania adevaratele puncte de reper ale acestei minunate arte. In portofoliul Elysee Concept se regasesc peste 30 de branduri de parfumerie si cosmetica de nisa, distribuite in regim de exclusivitate in Romania, Bulgaria, Ungaria, printre care si esente rare, aflate pe lista de asteptare in tari din intreaga lume.

  

 

 

Elysée Lahovari

Strada Tache Ionescu, nr.29
sectorul 1, 010353, Bucuresti, Romania

Tel: 0040 318 241 588

 

Elysée Marriott

Grand Avenue Shopping Galleries, J.W Marriott Bucharest

90th, Strada Calea 13 Septembrie

Bucuresti, Romania

 

Elysée Victoriei

Calea Victoriei, nr. 56, Bucuresti, Romania

 

Elysée Selections Vega

Mamaia, Constanta( in incinta Hotelului Vega)