Raiffeisen Bank si-a deschis cea de-a doua unitate din Bucuresti dedicata in exclusivitate acordarii de credite imobiliare si ipotecare, informeaza un comunicat al bancii. Proiectul Raiffeisen Bank “Casa Ta” a inceput in martie 2006, in Bucuresti, cu inaugurarea primei unitati de acest tip, urmata de alte doua centre deschise la Constanta si Timisoara. 

“Ne propunem ca produsele noastre de creditare sa raspunda cat mai bine necesitatilor clientilor si sa tina cont de evolutiile pietei. In acest sens vom continua si in acest an sa completam si sa adaptam permanent oferta de credite ipotecare si, in plus, vom oferi clientilor nostri consultanta  in domeniu”, a spus Razvan Munteanu, vicepresedintele Diviziei Retail a Raiffeisen Bank. 

Raiffeisen Bank ofera servicii si produse pentru persoane fizice, IMM-uri si companii mari. Banca are peste 2 milioane de clienti de retail (dintre care peste 125.000 IMM-uri) si peste 4.700 clienti corporatii mari si medii. Raiffeisen Bank are in Romania o retea de peste 290 de unitati si aproximativ 5.000 de angajati. 

Sursa: Capital 12 Aprilie 2007