"Voi candida din nou. Dacă în toate sondajele am 60, 70 şi ceva la sută, înseamnă că nu e mult. Cu toate că sunt foarte relaxat în privinţa candidaturii, am spus-o vorbind şi cu constănţenii: "Dacă vreţi să mă mai alegeţi bine, dacă nu iarăşi bine". Nu mai sunt disperat după funcţie, după 12 ani de administraţie", a spus Mazăre, într-o emisiune, întrebat dacă o nouă candidatură a sa la Primăria Constanţa nu este "prea mult".

El a subliniat că atâta timp cât locuitorii Constanţei îl votează de 12 ani, înseamnă că este un primar care a făcut ceva pentru aceştia.

"Chiar cred că am făcut multe lucruri. Probabil că asta generează şi scorul ăsta (din sondaje – n.r.), că nu generează dansurile, fetele, cluburile un scor de 60% în alegeri, ci lucrurile făcute", a completat Mazăre.

În privinţa şanselor pe care un candidat independent le-ar avea la Primăria Constanţa, Mazăre a precizat că ar fi greu, căci pe constănţeni nu îi interesează "bătălia" primarului cu partidele din Consiliul judeţean, ci doar lucrurile care le-ar aduce bunăstare.

"În Constanţa, nu. Nu are şanse nimeni. Într-o altă emisiune, ştiţi ce am zis? "Păi dacă aveam eu banii pe care i-a avut Udrea pe mână, 30 de ani nu m-ar mai fi dat jos de acolo, pentru că aş fi făcut treabă. Chestiunea asta cu independentul este greu. Trebuie să ai nişte abilităţi foarte mari şi ele trebuie să se întrepătrundă cu partea asta puţin gri, pentru că dacă tu ajungi primar independent şi ai un consiliu total ostil, nu poţi să faci nimic", a răspuns Mazăre, referitor la şansele unui candidat independent la Constanţa.
Sursa: Agerpres