Pe lista noilor deschideri sunt orașele Iaşi (Palas), Cluj (Iulius Mall și Polus) și Oradea (Oradea Shopping Center sau Lotus). Valoarea investiției într-o nouă brutărie-coferărie Cinnabon este între 75.000 şi 300.000 de euro, în funcție de suprafaţă, care poate să varieze între 20 şi 80 de metri pătraţi.

Franciza Cinnabon este deţinută şi de firma cipriotă Tatika Investments (23,7% din acţiuni), în care sunt acţionari Gabriel (Puiu) Popoviciu, cunoscut în special pentru proiectul Băneasa, şi Nicolae Badea. Omul de afaceri mai deţine acţiuni şi la lanţul francez de brutării Paul, dar şi la Pizza Hut şi KFC.

Cinnmon Bake&Roll a avut venituri de circa 800.000 de euro în 2011, cu 14% mai mult decât în 2010. Pentru 2012, compania estimează o cifră de afaceri de 1,5 milioane de euro. Mai nou, Cinnabon a lansat pe piață un meniu ”de criză” de 9,9 de lei (Miez Dulce, Minibon, Minipecanbon şi Cinnabon Stix).

Cinnabon este lider internaţional în domeniul rulourilor cu scorţişoară. Prezent pe piața locală din 2009, Cinnabon operează în prezent șase brutarii, dintre care cinci în București (Băneasa Shopping City, Sun Plaza şi Afi Cotroceni) şi una în Constanţa (Maritimo Shopping Center). La nivel internațional, Cinnabon deţine peste 700 de brutării în peste 30 de ţări.