Deja trei atacuri de tip canibal au fost înregistrate de autoritățile din SUA.

Într-un prim atac în Miami, numit de presa locală "atacul zombie", Rudy Eugene (31 de ani) i-a mâncat fața unui om al străzii. Agresorul a fost ucis de poliţişti.
Sâmbăta trecută, un tânăr fără adăpost, tot din Miami, a amenințat doi polițiști că îi va mânca. Brandon De Leon (21 de ani) consumase un cocteil de droguri, inclusiv Cloud Nine, atunci când a fost arestat pentru deranjarea liniștii publice pe o plajă.
Al treilea caz a avut loc în Scott, Louisiana. Carl Jacquneaux (43 de ani), este acuzat că l-a mușcat de față pe Todd Credeur. Victima a fost pe fază și a pulverizat în fața atacatorului spray împotriva viespilor. Se pare că și Jacquneaux se afla sub influența drogului Cloud Nine.

După cele trei cazuri de canibalism, autoritățile au trimis un memo de avertizare ofițerilor de politie, în care presupun că incidentele au legătura cu consumul acestui nou drog de sinteză.

"Vă rugăm să fiți atenți atunci când aveți de-a face cu oameni ai străzii, în timpul raziilor. Cloud Nine provoacă dependență și este periculos ", se arată în memo-ul respectiv.

Similar cu ecstasy, substanțele active ale acestui drog stimulează sistemul nervos central provocand palpitații ale inimii, greață, halucinații, paranoia și comportament violent.