PSD și eliminarea cotei unice de impozitare

Potrivit celor scrise de deputatului PNL pe pagina sa de socializare, eliminarea cotei unice ar duce la pierderea investitorilor şi la creşterea suplimentară a preţurilor.

„E regretabil că PSD vrea să își fidelizeze propriul electorat pe seama unui subiect atât de delicat și atât de important pentru mediul de afaceri precum este cota unică. Din punctul meu de vedere și sunt sigur că toți colegii mei liberali sunt de aceeași părere, eliminarea cotei unice de impozitare este imposibilă cu PNL la guvernare. Am arunca mediul de afaceri în aer când soluțiile sunt simple: să luptăm la modul real cu evaziunea fiscală și să reformăm și digitalizăm ANAF. La ce va conduce eliminarea cotei unice? Printre altele, la muncă la negru, la pierderea investitorilor şi la creșterea suplimentară a prețurilor”, a scris Cristian Băcanu pe Facebook.

Acesta este de părere că introducerea de noi taxe pentru mediul de afaceri „este cea mai proastă idee”

De asemenea, acesta este de părere că introducerea de noi taxe pentru mediul de afaceri „este cea mai proastă idee”.

„Introducerea de noi taxe pentru mediul de afaceri care duce tot greul economiei, care asigură mersul țării, investițiile și plata salariilor bugetarilor este cea mai proastă idee. Nu, nu putem lovi motorul României doar pentru că aşa doresc unii.

Nu am niciun dubiu că PNL va rămâne loial antreprenorilor, a celor care nu dorm noaptea ca să-și mențină afacerile și să îşi plătească angajații, a celor care au ieșit din zona de confort pentru a face un pic mai mult și că toate aceste idei trăznite venite de la PSD precum eliminarea cotei unice vor rămâne la stadiul de declarație politică și atât.

PS: Să nu creadă dl Ciolacu că poate face orice poftește, este suficient ce a făcut la Comisia Juridică din Camera Deputaților.
PPS: vrem prosperitate? Trebuie să adoptăm politici liberale şi să ocrotim mediul de afaceri”, a conchis acesta.