Developerul imobiliar Westhouse Group controlat de RomReal Ltd, firma romaneasca listata la bursa din Oslo, a operat modificari in echipa sa de dezvoltare. Astfel, Leon O’Keefe, Craig Sneddon şi Adrian Bedreaga formează noua echipă ce se va ocupa de dezvoltarea şi livrarea proiectelor din portofoliul companiei.

Membru al Chartered Institute of Building (CIOB), Leon O’Keefe este noul director de dezvoltare si supervizeaza echipa implicată pe acest segment.

Craig Sneddon, si el membru al Royal Institute of Chartered Surveyors (RICS), este noul manager de dezvoltare al companiei si se va ocupa de evaluarea costurilor şi administrarea tuturor contractelor Westhouse Group cu furnizorii fiecărui proiect (arhitecţi, ingineri, manageri de proiect etc), precum şi a celorlalte servicii contractate de către Westhouse Group pentru proiectele sale.

În calitate de manager de proiect, Adrian Bedreaga este responsabil pentru studiile de fezabilitate şi rapoartele de evaluare ale terenurilor ce urmează a fi achiziţionate, coordonarea echipelor de design (arhitectură, structură, mecanică şi electricitate), evaluarea ofertelor şi negocierea contractelor, monitorizarea constantă a proiectelor, coordonarea şi controlul activităţilor din cadrul proiectelor, menţinerea legăturii cu autorităţile publice pe probleme ce ţin de statusul terenurilor şi aprobări necesare finalizării proiectelor. Bedreaga s-a alăturat Westhouse Group dupa ce a lucrat pentru Rominserv, membru al grupului Rompetrol, şi cu Deltacons. Va coordona atât proiectele din Constanţa, ale grupului cât şi pe cele din Bucureşti.

Westhouse Group a fost înfiinţată în 2005 si deţine peste 1,2 milioane de metri patrati de teren in România. Compania a anuntat dezvoltarea primelor sale trei proiecte rezidenţiale în nordul Constanţei: Oasis, Central Apartments şi Corallia.

Data: 6 martie 2008

Sursa: The Practice