Dezvoltatorul imobiliar Copper Beech a lansat un proiect rezidential in valoare de 30 de milioane de euro, constand in construirea a 156 de apartamente in zona Colentina din Bucuresti. Lucrarile de constructie pentru proiectul, denumit Blue Tower, fost deja demarate si se vor finaliza la jumatatea anului 2009.   

Cladirea de 16 etaje este construita pe un teren de 5.500 mp, in imediata apropiere a lacului Plumbuita. Garsonierele vor avea o suprafata medie de 45 de metri patrati, apartamentele cu doua camere, 79 de metri patrati, cele cu trei camere, 120 de metri patrati, cele cu 4 camere, 170 de metri patrati, in timp ce penthouse-urile 200 de metri patrati.  

“Convingerea noastra este ca atentia la detalii va fi factorul de succes prin care Copper Beech se va diferentia pe piata. Consumatorii romani devin tot mai pretentiosi in privinta calitatii, iar noi ne vom asigura ca proiectele noastre le vor implini asteptarile,” spune Diwaker Singh, managing director al Copper Beech.  

Copper Beech va investi 2,5 miliarde de euro in urmatorii cinci ani pentru a dezvolta 16.000 de locuinte in Bucuresti si in zonele limitrofe. Copper Beech detine deja 600 de hectare de teren pentru punerea in aplicare a acestor proiecte.

 

Sursa: Capital