In numai doi ani, Turabo Cafe s-a pozitionat in mintea consumatorului ca fiind locul reprezentativ pentru un stil de viata sofisticat si de bon-ton. Nu este de mirare, cand intri sa bei o cafea, sa te intalnesti cu Tim Roth, Steven Segal sau Jean-Claude Van Damme, iar clientela autohtona fidela este dintre cele mai rafinate.

Potentialul de absorbtie al pietei romanesti pentru astfel de cafenele au convins managementul Turabo Cafe sa extinda teritorial conceptul, in orasele mari ale tarii, unde investori cu viziune in afaceri isi manifesta interesul pentru propriul lor business de succes.

Oferta Turabo Cafe se adreseaza oricarui investitor, persoana fizica sau juridica, contractele de franciza putand fi incheiate atat in tara, cat si in strainatate.

Cafeneaua se bucura de o complementaritate intre designul de inspiratie italiana si fundalul muzical, garantand momente de relaxare si un flux continuu de clienti, pana la ora cea mai tarzie din noapte.

Sistemul de franciza in cadrul caruia cafeneaua Turabo isi va mari acoperirea nationala propune un nivel de investitie total de 115.000 euro, suma ce include atat taxa de intrare in retea, cat si alte costuri relevante de start-up al business-ului.

Viitorul antreprenor care va derula afacerea in franciza Turabo se va bucura de avantajul unui proiect de amenajare a locatiei sale, pentru asigurarea unui ambient similar celebrelor cafenele Turabo, deja operationale in regim propriu. Investitia totala mai inglobeaza si achizitia utilajelor si a echipamentelor moderne, mobilierul, echipamentele audio-video, instalatia de climatizare, precum si amenajarea intregului spatiu sub indrumarea si asistenta permanenta a managementului Turabo.