“Vom păstra personalul Al Comsib, iar pentru o vreme, cele șase magazine vor continua să acționeze sub actualul lor nume,” a declarat directorul general PROFI Rom Food, Pawel Musial. “Ceva mai târziu, în cursul acestui an, vom aduce și sortimentația PROFI, menținând totodată cele mai apreciate dintre produsele Al Comsib”, adaugă acesta menționând că negocierile s-au desfășurat fără dificultăți.
Dupa noua preluare, PROFI numară 113 magazine în 67 de localități, fiind cel de al treilea mare retailer modern din Romania. În octombrie 2011, PEF VI a făcut o mărire de capital cu încă 10 milioane euro pentru a finanța extinderea accelerată a companiei PROFI prin noi deschideri  și achiziiții de magazine, asa cum este în cazul Al Comsib.
Al Comsib SA este o societate pe acțiuni organizată, cu obiect principal de activitate “comerțul cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi și tutun”. Potrivit Ministerului Finanţelor, în 2010, compania a avut o cifră de afaceri de 8,85 milioane de euro şi pierderi de 273.000 euro.