„Primăria Capitalei nu are în derulare niciun concurs pentru ocuparea posturilor vacante din instituţie! În perioada stării de urgenţă şi a stării de alertă, potrivit legislaţiei în vigoare, organizarea concursurilor pentru angajare a fost suspendată, excepţie făcând administraţiile cu atribuţii în campania de combatere a răspândirii virusului SARS-COV-2 (Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti şi Direcţia Generală de Asistenţa Socială Bucureşti). Mai mult, deşi din data de 16 septembrie se puteau organiza din nou concursuri pentru angajare, primarul general, Gabriela Firea, nu a aprobat scoaterea niciunui post la concurs în instituţia Primarului General”, afirmă sursa citată.

Reprezentanţii primăriei menţionează că unele instituţii din subordine „au reluat doar, în parte”, concursurile care fuseseră suspendate în starea de urgenţă.

„Menţionăm faptul că unele instituţii din subordine au reluat doar, în parte, concursurile care fuseseră suspendate de starea de urgenţă de la începutul lunii martie”, susţine aceeaşi sursă.