‘În ultima săptămână, o mulţime de multinaţionale, de companii foarte mari, au anunţat deja public că nu vor micşora salariile nete’, a declarat Tudose, la plecarea de la Congresul Naţional CNSRL Frăţia.

Totodată, şeful Executivului a precizat că a venit la acest eveniment pentru a mulţumi CNSRL Frăţia şi pentru a da asigurări de toată deschiderea Guvernului.

‘Am venit azi împreună cu domnul viceprim-ministru Ciolacu la cea mai mare confederaţie sindicală, la CNSLR Frăţia, din două motive: unul – pentru a le mulţumi pentru ajutorul pe care ni l-au acordat în rezolvarea cât mai multor situaţii specifice din cadrul sindicatelor pe care le reprezintă şi doi – pentru a-i asigura în continuare de toată deschiderea noastră în tot ceea ce înseamnă dezvoltarea României şi un trai mai bun pentru oameni (…) Mai mult, dacă domniile lor acceptă, le-am propus şi un acord între Guvern şi CNSLR Frăţia, prin care să instituţionalizăm acest schimb permanent de informaţii şi de lucru pentru oameni’, a mai afirmat Tudose. AGERPRES