Acesta este disponibil din luna august în două versiuni șiînlocuiește vechea platformă cu una mult mai performantă,simplu de utilizat și adaptată nevoilor clienților Porsche Bank.

„Mobilitatea este una dintre valorile pe care ne bazăm, ca Grup, și, cu fiecare nou produs sau serviciu, ne propunem să le oferim clienților mobilitate, în toate formele ei. Noul serviciu de Internet Banking al Porsche Bank vine tocmai ca răspuns la realitățile și exigențele clienților noștri: se bazează pe o platformă performantă, rapidă, prietenoasă, care economisește timp și energie, accesibilănon-stop, de oriunde în lume. În plus, platforma oferă și un serviciu de mesaje online, în așa fel încât clientul să contacteze banca direct din platformă”, a declarat Ionuț Purice, Președinte al Porsche Bank.

Noul serviciu destinat clienților Porsche Bank poate fi accesat de pe site-ul www.porschebank.ro și este disponibil, începând cu luna august, în două versiuni: Extras electronic și [email protected]:

Versiunea Extras electronic este o platformă read-only, care permite vizualizarea situației contului și a plăților efectuate, fărăopțiunea de a realiza operațiuni, avantajul acestei versiuni fiind simplitatea accesului (fărătoken-uri, parole complicate sau contracte de semnat cu banca).

[email protected] este modulul tranzacțional al serviciului de Internet Banking, care permite utilizatorului efectuarea oricărui tip de operațiuni pe cont: plăți în lei sau valută, schimb valutar, activarea serviciului de direct debit etc.

Interfața de client este identică pentru ambele versiuni, în modulul Extras electronic fiind însă dezactivateopțiunile pentru operațiuni.Modulul Extras electronic va înlocui, în timp,  expedierea în format fizic a extraselor către clienți și va permite migrarea către modulul tranzacțional facil, fără costuri suplimentare, prin apelarea serviciului de relații clienți Porsche Bank.

Ambele module sunt deja operaționale, iar toți clienții Porsche Bank România care utilizau vechea platformă au migrat deja cu succes pe interfața [email protected]