În contextul noilor mișcări la Tarom, Victor Ponta a ieșit la rampă și și-a spus păsul pe pagina sa de Facebook. Totodată, liderul Pro România dă vina pe membrii partidului PSD pentru lucrurile proaste care merg la compania aeriană.

”Am zburat de multe ori cu o aeronava pilotatp de Emil Dobrovolschi – așa cum am zburat de multe ori cu toți piloții, copiloții și echipajele Tarom / mi-am pus viața mea și a familiei mele în mainile lor și le sunt infinit de recunoscator pentru ceea ce fac ei zi de zi – cu un profesionalism și o responsabilitate pe care nu o întalnești în alte domenii. Am inițiat și sprijinit legislația specială privind drepturile legitime ale acestei categorii profesionale speciale – și i-am apărat de demagogii și urechiștii care zbiară contra lor în Parlament și pe la televizor!

Să dai Compania Tarom și viața profesională a unei elite ( piloți, copiloți, însoțitori de bord) pe mana unui interlop agramat și corupt care se crede ministru – Răzvan Cuc , este pur și simplu o crimă Dragnea, Dăncilă și Arsene sunt vinovați absolut ( alături de toți cei din PSD care au tăcut și tac din gură) ! Mă bucur că am votat pentru demiterea unui Guvern în care prostia și hoția sunt singurele elemente definitorii ! Sper doar să vină în locul lor ceva mai bun – și Tarom ul să revină pe poziția pe care o merită!”, a scris Ponta pe pagina sa de Facebook.

”Ps – nu vă lăsați orbiți de propagandă / cand te urci în avion și zbori la peste 10.000 m te interesează doar cat de profesionist și serios este pilotul ( nu unde lucrează soția lui ) / așa cum nu mă interesează cum își folosește un ministru hidos funcția ca să agațe stewardese tinere și să le promoveze în compania pe care el însuși o devalizează !

TAROM este un brand național – batjocorit și distrus de niște interlopi soioși din Giurgiu, Teleorman și Neamt ! Restul este cancan !”, a adăugat acesta.