Victor Ponta nu se limitează în a coopta oameni numai de la Liviu Dragnea. Se pare că fostul premier a reușit să convingă și persoane deja cunoscute de la tv. Cel puțin așa s-a întâmplat cu  Silvia, câștigătoare Bravo, ai stil!. Ea a anunțat că s-a înscris în Pro România.

Silvia Popescu, câștigătoare Bravo, ai stil!, a postat o fotografie pe contul său de Instagram prin care a făcut o dezvăluire care i-a șocat pe toți fanii ei. El a anunțat că a intrat în politică și a ales partidul condus de Victor Ponta – Pro România. În fotografie, vedeta apare alături de Corina Crețu, Victor Ponta, dar și o altă concurentă de la Bravo, ai stil! – Denisa Potecaru.

„Selfita (selfitis) este o problemă psihică, iar persoanele care simt nevoie să publice mereu fotografia cu propria persoană în media de socializare ar putea avea nevoie de ajutor, au atenționat psihologi din Marea Britanie și India, în urma unor cercetări, relatează vineri, The Telegraph. Eu relatez ca intru in politica cu @proromania , iar voi…, voi faceti ce vreti”, a scris Silvia Popescu pe Instagram.

Denisa Potecaru a postat aceeași fotografie în dreptul căreia a notat: ”Da, avem optiune politica! Cea mai rapida si corecta solutie! Doar doi dintr-o organizatie fresh si patrioata… si noi doua!”.

Silvia Popescu a fost câștigătoarea show-ului de fashion ”Bravo, ai stil!”, de la Kanal D.