Poliţia Română a intervenit de urgenţă! Oamenii legii au dat amenzi pentru mai multe persoane care petreceau în Bucureşti. Totul s-a întâmplat în Sectorul 6 din Capitală.

Intervenţie de urgenţă a Poliţiei

Poliţiştii Secţiei 20 au amendat 10 persoane care petreceau noaptea într-un local din Sectorul 6 al Capitalei, fără respectarea măsurilor de prevenţie a răspândirii noului coronavirus.

“În noaptea de 29/30.01.2021, în jurul orei 00,05, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţiei 20 s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că la o locaţie din zona de competenţă se află în desfăşurare un eveniment privat.

Au fost depistate 10 persoane ce nu respectau măsurile de prevenţie a răspândirii virusului SARS-CoV-2, toate fiind sancţionate contravenţional cu amenzi în valoare totală de 5.500 lei, conform prevederilor Legii nr. 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19“, se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei remis sâmbătă.

Sursa foto INQUAM / George Calin