Începand cu această săptămână, doritorii de poliţe RCA vor putea solicita încheierea unei asigurări online urmând  câţiva paşi simpli.

Pe site-ul Domo, clienţii au la dispoziţie un calculator de rate RCA şi un formular de comandă a poliţei. Într-un timp foarte scurt de la lansarea comenzii prin completarea formularului, un reprezentant al Piraeus Insurance Broker va contacta clientul pentru confirmarea datelor şi validarea solicitării.

În funcţie de opţiunea beneficiarului, poliţa RCA încheiată poate fi ridicată din sucursala Piraeus Bank România agreată de comun acord sau poate fi trimisă prin curier, la adresa indicată de client. Plata poliţei se face fie prin ordin de plată, fie ramburs prin compania de curierat care a făcut livrarea.

"Decizia de a vinde asigurări RCA prin site-ul www.domo.ro a venit din dorinţa de a simplifica accesul clienţilor la aceste produse. Este reconfortant să ştii că poţi încheia asigurarea RCA online, de acasă, evitând să faci un drum în plus. Este o solutie care va eficientiza timpul şi resursele tututor celor care vor apela la ea. Sperăm ca acest prim proiect să aibă succes, astfel încât să-l putem extinde şi la nivelul altor tipuri de asigurări", spune Cristian Bălănica, Director General Piraeus Insurance Broker.

Cei care îşi vor cumpăra poliţe RCA de pe www.domo.ro  în perioada 1 februarie-15 martie vor beneficia de un voucher de 15% reducere din valoarea poliţei oferit de Domo, valabil exclusiv pentru o achizitie pe www.domo.ro.

"Suntem conştienţi de importanţa timpului pentru consumator dar şi de beneficiul pe care trebuie să-l primească acesta la o achiziţie de orice fel. Venim astfel în întâmpinarea clientului nostru cu o ofertă care să-i permită achiziţionarea de poliţe RCA online la un preţ competitiv, dar totodată să-i asigure o reducere substanţiala la orice achiziţie de electronice, electrocasnice sau IT&C de pe site-ul www.domo.ro" declară Dinu Vlad E-Commerce Manager în cadrul Domo Retail.