Peste 70% dingtre oamenii care au achitat taxa de parcarea de reședință, în sectorul 4, au făcut-o prin sistemul Self Pay, transmite un comunicat al firmei care oferă acest serviciu.

În total, circa 10.000 de locuitori și-au plătit taxe și impozite prin această metodă, însemnând peste 15.000 de tranzacții.

Locuitorii Sectorului 4 își pot plăti taxele și parcările de reședință doar cu cartea de identitate sau cu înștiințarea de plată pe care au primit-o de la Direcția Generală de Impozite și Taxe Locale Sector 4 (DGITL)/codul de referință primit de la Direcția Mobilitate Urbană (DMU), la oricare dintre cele 4.000 de Stații SelfPay, amplasate în peste 900 de localități din țară. Procesul durează 2-3 minute și este cel mai rapid mod de plată cu numerar a taxelor.

Stațiile de plată SelfPay pot fi găsite în marile rețele de retail, în universități, centre comerciale, piețe, benzinării și magazine de proximitate și sunt disponibile în fiecare zi, în intervalul orar în care  magazinele sunt deschise.

SelfPay deține cea mai mare rețea de stații de plată de tip self-service din România oferind clienților o abordare onmichannel pentru a le întâlni cât mai eficient nevoile. Prin Stațiile de Plată SelfPay, compania pune la dispoziția clienților mai mult de 120 de servicii de plăți și de achiziționare a diferitelor servicii. Toate, prin doar câteva atingeri de ecran.