Chiar revista noastră a premiat-o an de an pentru performanțele remarcabile pe care le-a marcat. În decembrie anul trecut, când a primit premiul Galei Celebrity Awards, spunea că adaptabilitatea este principala sa calitate.

Cel mai eficient operator de transport cu capital românesc

Compania de transport și logistică pe care o reprezintă a primit, doar anul trecut, premii precum: „Cel mai eficient operator de transport cu capital românesc“, „Premiul pentru excelență în logistică“ și „Premiul special – cel mai performant operator de transport și logistică“. Deși este mama a doi copii, Antonia si Simion, Loredana Apreutese a reușit să se afirme într-un mediu deloc ușor, dar aceasta crede cu tărie în visurile sale și are incredere în oamenii ce îi sunt alături și o susțin.

International Alexander, premiată an de an

Anul trecut, în cadrul Galei Business magazin – Cele mai puternice femei 2018, aceasta a fost premiată pentru performantele profesionale. Recent, a primit trofeul pentru „Cel mai bun manager de transport“ în cadrul Galei Tranzit. Internaţional Alexander, companie cu capital 100% românesc, condusă de Simion Apreutese – acţionar unic, a înregistrat creşteri importante în fiecare an. Businessul companiei se dezvoltă continuu, International Alexander devenind un integrator independent de servicii 4PL in sectorul de transport si logistică.

Numărul de angajați și cifra de afaceri

1.100 de angajați are compania International Alexander, condusă de Loredana Apreutese, la o cifră de afaceri care a depășit, cel mai probabil, 60 de milioane de euro, în 2018. În 2017, afacerile firmei de transport și logistică au
fost de 55 de milioane de euro.