Internity, lantul de distributie IT&C al grupului francez Avenir Telecom, si Cosmote au format un parteneriat prin care Internity va distribui exclusiv produsele si serviciile operatorului mobil in cele 64 de magazine ale sale.

„Magazinele noastre au avut succes din mai multe motive: alegem cu grija locatiile viitoarelor magazine si instruim personalul de vanzare la cele mai inalte standarde profesionale. Reteaua noastra din Romania s-a evidentiat ca exemplu pozitiv prin performantele obtinute si a inregistrat un nivel de crestere exceptional in ultimii doi ani”, a declarat William Quillet, international director, Avenir Telecom.

Quillet a adaugat ca Grupul a realizat in 2005 o crestere de 19%, pana la valoarea de 641,9 milioane euro, din care 404,9 din distributie. Obiectivul companiei este sa egalizeze veniturile din obtinute distributie si retail.

Anul trecut Avenir Telecom a vandut peste 1,7 milioane de telefoane modile in intreaga lume.

Internity este lantul de distributie IT&C al grupului francez Avenir Telecom unul din principalii distribuitori europeni de produse si servicii de telefonie. Grupul are 2.000 de angajati in opt tari: Franta, Belgia, Marea Britanie, Spania, Portugalia, Polonia, Romania si Maroc.

Cosmote Romania este membra a grupului elen Cosmote ce are mai mult de 8,2 milioane de clienti in regiunea Europei de Sud-Est. Compania greaca este listata la bursele de valori din Atena si Londra.

Sursa: Capital, 19 aprilie 2006