„În 2017, datoria publică a României (adică a fiecărui cetăţean român) a crescut cu 5,5 miliarde de euro. În condiţiile în care PSD nu a construit nimic, niciun tronson de autostradă, niciun spital nou, nicio capacitate nouă de producţie, niciun tronson nou de cale ferată, nicio hidrocentrală nouă, nimic. Toţi banii au fost azvârliţi în pomeni electoraliste”, a scris Ludovic Orban pe contul său de Facebook.

De asemenea, liderul PNL susţine că, la cum arată bugetul şi promisiunile PSD, estimările privind creşterea datoriei României în anul curent sunt între 7-9 miliarde de euro, transmite news.ro.

„În 2018, după cum arată bugetul şi promisiunile lor, estimările privind creşterea datoriei publice sunt între 7 şi 9 miliarde de  euro. În fiecare an în care vor mai sta la putere vor creşte şi mai mult această datorie”, potrivit lui Orban.

El mai afirmă că guvernarea actuală este pe principiul „după noi, potopul” şi spune că acestea este preţul indiferenţei, neparticipării la viaţa publică şi la vot, îndemnţndu-i pe oameni să iasa la vot data viitoare, dar să nu voteze PSD.

„Iresponsabilii care ne conduc astăzi acţionează după principiul DUPĂ NOI, POTOPUL. Ne pun în cârcă nouă şi copiilor noştri această povară, care va afecta negativ veniturile fiecărui român pe termen mediu şi lung.   Acesta este preţul pe care îl plătim pentru indiferentă şi neparticipare la viaţă publică şi la vot. Data viitoare mergeţi la vot şi să nu îi mai votaţi niciodată!”, conchide liderul PNL.