Compania a atras anul trecut patru milioane de euro de la două fonduri britanice administrate de Charlemagne Capital şi de Argo Capital Partners (care deţine 50% din Omilos Group) pentru continuarea investiţiilor în dezvoltarea parcurilor comerciale ERA Shopping Park din Oradea şi Iaşi. Pentru mall-ul din Oradea au fost rezervate 3,5 mil. euro.
Prima etapă a proiectului de la Oradea a fost finalizată în 2008, principalii chiriaşi fiind Carrefour, Bricostore şi Mobexpert. A doua fază a dezvoltării centrului comercial prevede extinderea cu 39.000 metri pătraţi arie construită, din care 23.100 metri pătraţi închiriabilă, dublând practic suprafaţa centrului comercial.
„De când am reluat lucrările la mall, traficul şi vânzările au crescut semnificativ în galerie. Suntem în grafic cu lucrările pentru deschiderea mallului în toamna aceasta, aflându-ne în negocieri avansate cu o serie de chiriaşi doriţi de orice centru comercial, pe care sperăm să îi putem anunţa curând”, a declarat Graham Kilbane, CEO-ul Omilos Group.

Compania a încheiat recent un nou contract cu retailerul vestimentar Sprider Stores, care va deschide la Oradea al 17-lea magazin din reţeaua locală. Sprider a închiriat 850 mp în apropierea locului de joacă Kangoroo Land şi a noii cafenele tradiţionale Madame Pondarosa, iar deschiderea sa, programată pentru jumătatea lunii martie, face parte din prima fază operaţională a mall-ului.
La finalizare, ERA Shopping Park va dispune de o suprafaţă închiriabilă de 62.500 mp având 110 magazine şi 2.000 de locuri de parcare.