„Căutăm colegi cu o foarte bună înțelegere a mediului digital și, în mod special, a pieței de anunțuri și comerț electronic. Bineînteles, expertiza în domenii precum imobiliare și auto reprezintă o componentă importantă. Departamentele pe care le extindem sunt marketing și comunicare, vânzări și resurse umane. Iar cum platforma este în continuă dezvoltare, in departamentul de Customer Support ne împrospătam constant forțele cu oameni pe cât de orientați spre soluții, pe atât de empatici și dornici să îi ajute pe cei care folosesc serviciile noastre”, spune Aida Ionescu, marketing manager OLX.ro. 

Pe lângă beneficiile standard, compania oferă angajaților programe de dezvoltare și perfecționare personalizate și oportunități de relaționare și împărtășire a experienței de lucru alături de colegi din intreaga lume.  

„Ca parte a unui grup internațional, prezent în peste 106 țări, avem mai mult de 1.000 de angajați în toată lumea. Este excepțional să poți învăța și împărtăși experiențe profesionale într-un mediu atât de variat“, adaugă  continuă Aida Ionescu.

Cele șase posturi disponibile în prezent sunt:

1.    Advertising Traffic Manager
2.    Cars Category Manager
3.    HR Manager Romania
4.    Real Estate Category Manager
5.    Real Estate Sales Consultant
6.    Senior Marketing Specialist

Descriile detaliate ale pozițiior deschise și aplicațiile se pot trimite până la finalul anului prin accesarea site-ului joinolx.com.