„Se poate întâmpla orice. Noi vom avea o ședință, probabil miercuri, a Comitetului Executiv în care se va dezbate până la urmă implementarea programului de guvernare. Atunci vom vedea care este decizia. Eu nu am de unde să știu ce se întâmplă pe celelalte ministere. Pot să vă spun ce s-a întâmplat pe ministerul meu, dar este o comisie care supervizează activitatea întregului Guvern și probabil că această Comisie are deja conturată o concluzie pe care o va expune partidului”, a spus Olguța Vasilescu, întrebată la Antena 3 asupra veridicității variantelor care merg de la înlocuirea unor miniștri până la schimbarea întregului Guvern.

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a afirmat vineri, la Antena 3, că tot ce era de aplicat din programul de guvernare pe Ministerul Muncii s-a aplicat, iar din acest motiv nu își face griji că ar putea fi remaniată.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri că speră ca raportul privind evaluarea programului de guvernare să fie gata duminică, iar săptămâna viitoare să fie convocat Comitetul Executiv Național al partidului.

AGERPRES