Office Depot, liderul mondial in furnizarea de servicii si produse de birotica, anunta inaugurarea oficiala a noului Shared Services Center (Centrul European de Servicii Financiare) din Cluj-Napoca. Dirk Collin, Executive Vice-President si Managing Director Europe, Kor de Jonge, Vice-Presedinte Resurse Umane pentru Europa si Bob van Heyningen, Vice-Presedinte Economic pentru Europa, au fost prezenti la momentul taierii panglicii inaugurale.

Noul sediu Office Depot Shared Services Center este situat in Iulius Business Center, ocupand o suprafata de 3.750 mp si are peste 225 de angajati care lucreaza pe posturi in costumer service, contabilitate si financiar. Activitatea lor acopera operatiunile din Europa ale companiei. Pina in prezent, la centrul european din Cluj au fost mutate operatiunile din Anglia si Franta. In perioada imediat urmatoare, vor fi transferate la Cluj operatiunile pentru Germania, Olanda si Belgia. Sfirsitul anului va marca transferul operatiunilor derulate in Spania.

Planurile de dezvoltare a centrului din Cluj includ angajarea a inca 175 de persoane cu experienta relevanta in customer service si in domeniul financiar, pentru gestionarea unor procese si tranzactii financiare in intreaga Europa.

Data: 5 iunie 2008

Sursa: Office Depot