Alpha Bank România oferă creditul Alpha All în 1 cu ajutorul căruia clienții își pot consolida împrumuturile deținute la mai multe instituții financiare, într-unul singur, reducând cu până la 50% rata lunară. În plus, clienții pot accesa în aceleași condiții de costuri reduse, o sumă cu până la 20% mai mare față de valoarea creditelor refinanțate.

Alpha All în 1 refinanțează integral soldul creditelor, dobânda acumulată până la momentul refinanțării creditelor, precum și costurile aferente. Promoțional, clienții care solicită creditul Alpha All în 1 până la sfârșitul lunii aprilie, beneficiază de comision gratuit pentru analiza dosarului. Totodată, clienții pot solicita și emiterea gratuită a unui card de credit AlphaCard Visa Credit sau Alpha MasterCard Credit.

Creditul este disponibil în două variante: fără garanție imobiliară, clientul putând împrumuta între 500 și 10.000 de euro (sau echivalentul în lei), cu o perioadă de rambursare de până la 7 ani, dar și cu garanție imobiliară, suma împrumutată fiind cuprinsă între 10.001 și 350.000 euro (sau echivalent în lei), pe o perioadă maximă de rambursare de 25 de ani.

Pentru un împrumut Alpha All în 1 garantat cu ipotecă de 30.000 euro, pe o perioadă de 25 de ani, cu dobândă variabilă de 7.557% p.a. (compusă din rata Euribor la trei luni plus marja băncii), rata lunară de plată este de 222,75 euro, iar DAE de 7,85%. Pentru rambursarea creditului, banca acceptă o gamă largă de venituri, în afară de cele salariale, ce pot constitui baza plății ratelor lunare, inclusiv cele din chirii, dividende, drepturi de autor, profesiuni liberale etc.  

Și Banca Românească a lansat un produs de refinanţare destinat celor care doresc să-şi consolideze creditele aflate în derulare. Creditul de consum cu garanţie imobiliară oferă posibilitatea refinanţării unor facilităţi de credit cu garanţie şi fără garanţie, oferta de refinanţare fiind disponibilă în lei şi euro, la o dobândă de Robor plus 4,5% şi respectiv Euribor plus 6,5%.

Valoarea creditului ce poate fi contractat este de până la 70% din valoarea imobilului. În plus, există posibilitatea obţinerii de sume suplimentare de până la 15% din valoarea creditelor refinanţate, sume ce vor putea fi utilizate în alte scopuri.

Conform ofertei băncii, valabile până la 30 aprilie 2011, la acordarea acestui produs, nu se plăteşte comision de analiză dosar, nu se solicită asigurare de viaţă, iar costul aferent evaluării şi asigurării imobilului este suportat de către bancă.  

Perioada maximă de acordare a creditului este de 25 de ani, suma minimă fiind de 10.001 euro sau 35.001de lei, iar cea maximă de 80.000 de euro sau 336.000 de lei. Pentru exemplificare, la fiecare 10.000 euro împrumutaţi pe 25 de ani, rata lunară este de 75 euro, conform datelor furnizate de Banca Românească.

Te-ar putea interesa și: