"Suntem în faza în care s-a deschis procedura de insolvenţă", a confirmat pentru paginademedia.ro Andrada Dumitrache, administratorul judiciar al agenţiei Odyssey Communication.

În urmă cu un an, New Age Media Advertising Agency din Craiova cerea insolvenţa agenţiei Odyssey Communication, reclamând în instanţă o datorie de 80.000 de lei. Procesul a luat sfârşit la numai câteva zile de la deschiderea dosarului, pe motiv că suma ar fi fost recuperată de către compania din Craiova.

Din documentul cu privire la deschiderea insolvenţei agenţiei deţinute de Dinu Patriciu reiese că administrator financiar a fost desemnat Acsis Solv Ipurl. Dacă notificarea privind deschiderea insolvenţei a fost publicată în Buletinul procedurilor de insolvenţă la sfârşitul lunii octombrie, pe 1 noiembrie, Odyssey a cerut suspendarea începerii procedurii, potrivit Portal.just.ro.

Potrivit informaţiilor publicate pe paginademedia.ro, Odyssey are de plătit datorii de milioane de euro pentru publicitatea la produsele Adevărul Holding, mai precis 2 milioane de euro la Pro TV, 200.000 de euro la Splendid Media şi 150.000 la Clir Media. Odyssey se angajase să plătească în rate datoriile până la jumătatea lunii noiembrie.

Acţionarul majoritar al agenţiei de publicitate Odyssey Communication este Dinu Patriciu, acesta deţinând prin DP Holding 60% din acţiunile companiei, restul de 40% aflându-se în posesia Dianei Flutur.