BR Dinamic Distribution, companie a holdingului RTC detinut de omul de afaceri Octavian Radu intra pe o nisa a pietei de distributie de bere. Compania a lansat o noua bautura pe piata romaneasca, Cab Lemon&Beer, un mix de bere, bautura racoritoare cu aroma de lamaie si fruct de cactus.

Cab Lemon&Beer reprezinta o noua tendinta pe piata berii, fiind comercializata in tari precum Spania, Italia, China. Bautura are un continut de alcool de 2,5% si se adreseaza in special consumatorilor cu varsta intre 18 si 35 de ani.

Cab Lemon&Beer este disponibila in sticla nereturnabila de 0,33 litri, distribuita individual sau la pachet de sase produse.

In Romania, berea se comercializeaza prin BR Dinamic Distribution in reteaua Metro, Selgros, Gima, La Fourmi si pe segmentul de piata Ho.Re.Ca.

BR Dinamic Distribution este membru RTC Holding si face parte din divizia Dezvoltare. In 2005, Grupul RTC a realizat o cifra de afaceri de 237 milioane euro, pentru anul in curs, estimarile indica un rulaj la nivel de Grup de 300 milioane euro.

Sursa: Capital, 05 iulie 2006