Unul dintre domeniile in care se observa o crestere importanta este cel al industriei textile. O companie producatoare de tricotaje din Irlanda cauta sa angajeze un manager de productie tricotaje, confectioneri tricotaje si tehnicieni design tricotaje.

Managerul de productie va fi responsabil cu productia in departamentul de tricotaje si cu atingerea targetelor de cantitate, calitate si durata de livrare a comenzilor. Trebuie sa aiba experienta pe o pozitie similara, iar experienta in industria textila reprezinta un avantaj major.
Confectionerii trebuie sa aiba minim 2 ani experienta pe masini industriale de tricotat, preferabil Stoll/Shima.

Tehnicienii trebuie sa aiba minim 2 ani de experienta cu programele de modele Stoll M1 plus si Stoll Sirex, iar experienta in domeniul moda/design reprezinta un avantaj. 
Toate persoanele care doresc sa aplice pentru aceste pozitii trebuie sa aiba cunostinte foarte bune de limba engleza si, intrucat contractele sunt pe perioada nedeterminata, sa fie dispuse sa ramana in Irlanda o perioada mai lunga de timp.

Angajatorul ofera, pe langa salariul de baza care se negociaza la interviu, concediu platit, ore suplimentare platite si o schema de bonusare.