O nouă emisiune va începe la Kanal D! Ce sume sunt puse la bătaie în emisiunea lui Dan Negru

În această toamnă, românii vor sta la coadă la distracție și la cultură generală, odată cu difuzarea game show-ului “Tu urmezi!”, în curând, la Kanal D! Castingul pentru acest show revoluționar este în desfășurare, iar cei care își doresc să participe la concursul televizat și să fie față în față cu regele entertainmentului românesc, Dan Negru, o pot face accesând pagina https://casting.kanald.ro  .

Pe viitorii concurenți îi așteaptă experiența unui adevărat spectacol de televiziune, tensiunea concursului, dar și premiile uriașe puse în joc.  Acestea se vor afla pe pupitrul la care vor sta concurenții, față în față cu Dan Negru, “ascunse” în niște cilindri pe care participanții ii vor alege după ce răspund corect la cel puțin trei întrebări din cele patru adresate de Dan Negru (“Tripletă”). Sumele puse la bătaie variază între 5. 000 lei și 150.000 de lei, dar concurenții au șansa de a-și adjudeca și un jackpot de 100.000 de lei, dacă ajung în runda finală.

Pentru a câștiga premiile puse în joc, concurenții trebuie să dovedească faptul că au cunoștințe din domenii diferite, perspicacitate și nu în ultimul rând atenție și viteză de reacție. De asemenea, stăpânirea de sine sub presiunea timpului este un atu foarte important în traseul concurentului, putând face diferența între eșec și câștig.

Emisiunea s-a bucurat de succes în alte țări

Emisiunea a fost difuzată pentru prima oară în Italia („Avanti un altro!”), în 2013, şi s-a bucurat de un succes uriaş. De altfel, acesta a fost show-ul care a înregistrat cele mai mari audienţe în 2018, la postul TV generalist Canale 5. Datorită succesului de care s-a bucurat, formatul a fost achiziţionat de televiziuni din multe ţări precum Spania, Ungaria, Polonia, Brazilia, Canada, Albania etc.

„Pentru prima dată în România o să vedeţi ceva ce până acum părea de necrezut: oameni aşteptând la coadă la cultură generală. Marele anunţ pe care vrem să-l facem e că astfel de oameni există în România şi că o să-i vedeţi la televizor, la Kanal D”, a declarat Dan Negru.

„Tu urmezi!” este un game show în care concurenţii stau la coadă, pe scenă, pentru a răspunde, unul câte unul, unor întrebări de cultură generală, sub presiunea timpului. Concurentul trebuie să răspundă corect la trei din patru întrebări, iar dacă răspunsul la două întrebări e incorect, următorul în rând îi va lua imediat locul. Pe cât de repede poti să câstigi, pe atât de uşor poti să pierzi. De-a lungul desfăşurării concursului apar tot felul de provocări pentru concurenţi, acestea punându-le la încercare cunoştinţele, perspicacitatea şi viteza de reacţie.