Magda Vasiliu a lansat atacuri în rafală la adresa şefului statului după mesajul acestuia referitor la proteste. Iohannis a acuzat voalat conducerea PSD de crearea unei diversiuni. Șeful statului a criticat atât violența nejustificată a jandarmilor, cât și cea a celor care au agresat forțele de ordine. 

“Adică oamenii aia au fost călcați în picioare, gazați, fugăriți, loviți etc., iar președintele face apel la PSD să-și bage mințile-n cap?!? Nu am văzut o declarație mai plină de întrebări retorice în viața mea! Păi e acum momentul să ai atitudini de genul „Oare unde vrea PSD-ul să ajungă?” etc…
Nu merge cu mănuși și cu diplomație în exces cu niște penali și cu niște țoape… Că nu merge…..Iohannis se miră fix cum mă mir și eu că nu a avut loc nicio demisie până acum… Eu pot să mă mir de ce vreau eu. El, Iohannis, nu!
De la el, oamenii au pretenții (sau, mă rog, aveau)…. Asta e diferența! Că-l suspendă sau nu, că mai candidează sau nu mi-e perfect egal! Și pentru asta nu mai e vinovat PSD-ul! E doar vina d-lui (încă) președinte Iohannis ….”, a afirmat Magda Vasiliu în mediul online, citată și de bugetul.ro.