În urma acestui caz, a apărut un mare scandal care îl are în prim plan pe șeful Clinicii de Cardiologie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Craiova, conf. univ. dr. Octavian Instrătoaie.

Acesta neagă faptul că și-ar fi închis telefonul atunci când ar fi fost contactat de conducerea unității medicale pentru a se prezenta în Unitatea de Primiri Urgențe, unde fusese adus actorul Florin Busuioc în stop cardio-respirator.

Despre acest caz a comentat și vedeta Magda Vasiliu. Celebra prezentatoare a publicat un mesaj pe contul său de Facebook despre cele întâmplate.

”Ce-mi plac mie politicienii ăștia care în momentul în care o persoana publică are probleme, sar instant cu explicații, soluții etc….

Mă uit la R. Arafat vorbind despre Busu și-mi aduc aminte cum m-au sunat și pe mine atunci cand n-am mai putut și am făcut publică situația incredibilă în care mă aflam. De parcă până la mine nu mai fusesera sute de mame cu copii bolnavi puse la pământ de legile lor tâmpite.

Sigur nu le-a sunat nimeni. Sper din tot sufletul ca Busu să fie bine, să-și revină. E un reper în România…. Și mai sper că dl Arafat să verifice dacă e adevarat că șeful de la Cardiologie din Craiova și-a închis telefonul ca sa nu fie solicitat.

Și să mai verifice de ce în Craiova doar un singur medic poate face intervenții de genul celei care i-a salvat viața lui Busu. Daca-și închidea și el telefonul?!? Apoi, să vină să vorbească…. Sau, să vorbeasca dl Arafat & Co despre toți pacienții, nu doar despre cei care apar la tv. Multă sănătate și putere lui Busu, pentru că, în fond, asta conteaza acum cel mai mult.”, a scris Magda.