Autoritățile încearcă să-l facă pe monstrul din caracal să recunoască tot. L-au scos pe Gheorghe Dincă din arestul Penitenciarului Jilava și l-au dus la sediul central al DIICOT București pentru a fi audiat. Aceasta este prima audiere după ce miercuri structura centrală a preluat dosarul de la Craiova.

De asemenea, vineri, Gheorghe Dincă va fi dus la sediul Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR), pentru a fi supus testului cu aparatul poligraf. „Da, urmează să fie testat (cu aparatul poligraf -n.r.), avem și consimțământul dat de inculpat în acest sens”, a anunțat, miercuri, Felix Bănilă.

Gheorghe Dincă a fost adus la București din arestul poliției Craiova pentru a fi verificat medical de către angajații Institutului Național de Medicină Legală, urmând ca expertiza psihiatrică să fie făcută săptămâna viitoare. Bărbatul a fost huiduit, joi dimineață, de către mai multe persoane prezente la sediul Institutului Național de Medicină Legală pentru diferite cazuri, fiind recunoscut de către aceștia în momentul transferului într-un alt corp de clădire din cadrul instituției.

Dincă a ajuns, miercuri, la Spitalul Penitenciarului Jilava pentru a primi îngrijiri medicale, deoarece, potrivit unor surse judiciare, acesta acuză dureri la nivelul coastelor și al pieptului, spunând că ar putea avea o fractură provocată de anchetatori. Bărbatul susține că, atunci când anchetatorii au descins la locuința lui pentru percheziții, l-au lovit cu picioarele atunci când l-au imobilizat. Reconstituirea va fi reluată după ce acesta va primi îngrijirile medicale.